50 donaties en een grote naamsbekendheid!

Ongeveer een maand geleden ging de enige echte 'Poep Prrrijzen Show' van start.Een actie voor #StoermetIBD om geld om te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar voeding bij IBD.

 

De actie is met succes gedeeld op facebook. Na het bereiken van meer dan 60.000 mensen (die de actie hebben gezien op Facebook) hebben er 50 mensen gedoneerd. Dit zorgt voor een bedrag van meer dan 400 euro! Met deze actie kan je knuffels winnen. Iedere donateur ontvang een Poepie Sleutelhanger. Op Facebook is iedereen er enthousiast over. Maar er gebeurde iets nog mooiers. Iedereen begon knuffels aan andere te geven. De vraag boven het gedeelde bericht was: 'Wie met IBD geef jij een knuffel?'. Meer dan 400 reacties van mensen die elkaar getagt hadden met een lief bericht was het gevolg. Iets wat wij van te voren niet hadden verwacht bij het bedenken van deze actie voor #StoermetIBD.

 

Wij zijn ontzettend dankbaar voor alle donaties, maar vooral ontzettend trots op alle lieve berichten die verspreid werden naar aanleiding van het delen van deze actie. Al met al een geslaagd project!

 

Volgende week beginnen we met het verloten van de Poep Prijzen! Houdt de Facebook pagina van 'Leven met Ziekte van Crohn' in de gaten om te zien of je wat gewonnen hebt." Blijf positief en deel zoveel mogelijk knuffels uit! "

Reactie schrijven

Commentaren: 0